Γιατί διαφέρουμε …

Κάθε ρούχο με το που έρχεται στο κατάστημα, μαρκάρεται και καταχωρείται στο μηχανογραφικό σύστημα παρακολούθησης των ρούχων. Ταυτόχρονα, κατά την παραλαβή γίνεται επισήμανση τυχόν ιδιαίτερων λεκέδων που έχει υπόψη του ο πελάτης, ώστε να γίνει η κατάλληλη προεργασία ανάλογα με το είδος του λεκέ.

Στη συνέχεια, τα ρούχα διαχωρίζονται ανάλογα με το χρώμα τους και αφού γίνει έλεγχος των οδηγιών καθαρίσματος που έχει το κάθε ρούχο στο εσωτερικό του, διαχωρίζονται για στεγνό καθάρισμα και για πλύσιμο.

Αφού καθαριστούν τα ρούχα, ελέγχονται για την αποτελεσματικότητα του καθαρίσματος και όσα χρειαστεί ξανακαθαρίζονται, χρησιμοποιώντας ανάλογα ξελεκιαστικά ή χρησιμοποιώντας άλλη μέθοδο καθαρίσματος, π.χ. ρούχο που έχει γίνει στεγνό καθάρισμα και οι οδηγίες καθαρισμού του επιτρέπουν το πλύσιμο, πηγαίνει για πλύσιμο.

Κατόπιν αυτού, το ρούχο πηγαίνει στο σιδερωτήριο, όπου έμπειροι σιδερωτές το σιδερώνουν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ρούχου (πρέσα, ατμοσίδερο, κούκλα).

Κατά τη διάρκεια του σιδερώματος, το ρούχο ξαναελέγχεται για τυχόν λεκέδες καθώς ο ατμός, συχνά, εμφανίζει λεκέδες οι οποίοι πριν ήταν αόρατοι.

Τέλος το ρούχο πηγαίνει στο τμήμα συσκευασίας όπου γίνεται και ο τελικός έλεγχος καθαριότητας και σιδερώματος, μαρκάρεται με το όνομα του πελάτη και οδηγείται στο ανάλογο stand για να παραδοθεί στον πελάτη.

0 Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*