Προφίλ

Τα Στεγνοκαθαριστήρια ΊΟΝ βρίσκονται στην οδό Καραολή και Δημητρίου 52, (πρώην Διοικητηρίου), από το 1996. Η νέα εποχή τους ξεκίνησε βασισμένη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία του παρελθόντος. Διαθέτει ειδικό τμήμα δερμάτινων ειδών.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός της εταιρείας είναι εξ ολοκλήρου νέας τεχνολογίας και απόλυτα συμβατός με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πάνω σε θέματα ασφάλειας, ποιότητας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Το 1999 το Στεγνοκαθαριστήριο ΊΟΝ έγινε το μοναδικό στη Θεσσαλονίκη που είναι μέλος του διεθνούς Ινστιτούτου περιποίησης ενδυμάτων, IFI (International Fabricare Institute). Οι συνεργασίες με τα ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις συνεχώς αυξάνονται με αποτέλεσμα σήμερα να συνεργαζόμαστε με 19 ξενοδοχεία και πάρα πολλές επιχειρήσεις ενδυμάτων και δερμάτινων.

Το 2002 τα Στεγνοκαθαριστήρια ΊΟΝ πρώτα στην Ελλάδα αποκτούν πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης κατά ISO 9001:2000 από τον φορέα πιστοποίησης ASR ο οποίος εξειδικεύεται στις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών. Στο πελατολόγιο της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται πολλά ξενοδοχεία και επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης, Δημόσιοι Οργανισμοί, καθώς και ιδιώτες.

Οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία στους πελάτες της είναι οι εξής: – Καθαρισμός (στεγνό καθάρισμα ή πλύσιμο), όλων των ειδών (ρούχα, νυφικά, πλαστικά, οικολογικές γούνες, barbour, κλπ.) – Σιδέρωμα όλων των ειδών με ειδικό τμήμα για λινά και προίκες – Καθαρισμό και βαφή δερμάτινων ειδών συμπεριλαμβανομένων nobuk, muton, suede.

Επιπλέον, η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της γενικότερες υπηρεσίες ενημέρωσης, σχετικά με τη φροντίδα των ρούχων, τρόπους επιδιόρθωσης και πρόληψης.